Eskişehir Ariston Teknik Servisi
0 222 000 00 00 [email protected]

Eskişehir Ariston Teknik Servisi

Eskişehir Ariston Teknik Servisi

Profesyonel teknik servis ekibimiz ile beyaz eşyalarınıza onarım ve bakım hizmeti vermekteyiz. Yaşadığınız arızaların, hataların onarımını ve daha sonrasında başka arızalar yaşamamanız için cihazınızın bakımını gerçekleştirmekteyiz. Firmamıza ve teknik ekibimize hizmet kalitesi açısından güvenebilirsiniz.

Beyaz Eşya Teknik Servisi olarak bilgi ve deneyimlerimizle yıllar içerisinde oturttuğumuz işinde usta teknik servis hizmeti anlayışımızı, müşteri memnuniyeti ve hizmet zenginliği ile birlikte, siz değerli müşterilerimizin, değişilmez bir yardımcısı olmaktan gurur duyuyoruz. Servis ve bakım hizmeti için gezici servislerimizden mümkün olan en kısa zamanda hizmet alabilirsiniz. Sizde Beyaz Eşya Servisi Müşteri Temsilcimizi arayarak teknik ebikimizin en kısa sürede adresinize yönlendirilmesini talep edebilirsiniz.

Cihazınızın marka, modeli ve sorunu her ne olursa olsun teknik ekibimizin sorunun giderilmesini sağlayacak deneyime sahip olduğundan emin olabilirsiniz. Beyaz Eşya Servisi olarak tüm modellere hizmet veren firmamız gezici teknik ekibiyle hızlı beyaz eşya servis hizmetinide sunar. Servisimiz 7/24 bakım, arıza ve onarım konusunda gelen taleplere cevap vermekte ve sorunlarınızı giderebilmek amacıyla size yardımcı olmaktadır.

Uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile kısa bir sürede bir çok cihaz kullanıcısının tercihi olan firmamız kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışından ödün vermemektedir. Servis ve bakım esnasında parçalardan herhangi birinin değişmesi gerektiğinde orijinal ve garantili yedek parça kullanılır ve değişime uğrayan arızalı parça müşteriye teslim edilir.

Beyaz Eşya Bakım Hizmeti

Periyodik bakımların yapılması, cihazlarınızın çok daha uzun ömürlü olması için yapılması gereken bir çalışmadır. beyaz eşya bakım ve onarım çalışmalarımız, hızlı ve güvenilir beyaz eşya servis elemanlarımız ile yapılmaktadır. Titiz bir çalışma yürüten elemanlarımız, maksimum cihaz performansı için, sağlıklı çalışmalarda bulunuyorlar. Bu gibi durumlarda firmamızdan destek alabilirsiniz.

Beyaz Eşya Montajı

Diğer hizmetlerde olduğu gibi, sökme ve montaj işlemleri için de güvenilir ve profesyonel bir Beyaz Eşya Servisinden destek alınması gerekmektedir. Çünkü montajında hata yapılan cihazlarda kısa sürede çeşitli arızalar meydana gelebilir. Bu alanda eğitim almış ve profesyonel çalışan teknik ekibimize, kurulum ve söküm talepleriniz için başvurabilirsiniz.

1 Yıl Garantili Servis

Yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan 1 yıl garantilidir. Servis ve parça değişimi servis formu ile kayıt altına alınır bu sayede müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve Yerinde Servis

Servis talebiniz doğrultusunda size en yakın teknik servis ekibimiz, kısa sürede adresinize ulaşır ve sorununuzu çözüme kavuşturur. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında teknik atölyemize alınmaktadır.

Yedek Parça Sıkıntısı Yok

Geniş yedek parça stoğumuz ile kapsamlı teknik servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, Tecrübeli Servis

çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık yetkili servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,yetkili servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Randevulu Servis

Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını gerçekleştirebiliriz.

Ulaşılabilir, Danışılabilir

Servis hizmeti vermekle kalmıyor, hizmet verdiğimiz cihazlarınızla ilgili kullanım veya diğer sorularınızı da memnuniyetle yanıtlıyoruz.

Detaylı bilgi ve teknik destek için Beyaz Eşya Servisi müşteri temsilcimiz ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

whatsapp